Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Exkluzívne na predaj rodinný dom Ňagov

Interné ID: LuJa-9
Ulica: Ňagov
Obec: Ňagov
Okres: Medzilaborce
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
20 000 €

Popis nehnuteľnosti

WFK reality v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj rodinný dom popri potôčiku v strede obce Ňagov. Dom s podlahovou plochou 150 m2 pozostáva na prízemí z chodby technickej miestnosti, troch izieb, kuchyne, kúpeľne a v podkroví z dvoch izieb a kúpelne. K domu je primurovaná letná kuchyňa s prístreškom, garáž a hospodárska miestnosť. Rodinný dom je vhodný na kompletnú rekonštrukciu, napríklad podľa zobrazenej vizualizácie. Vykurovanie je ústredne - kotol na drevo a tiež aj kachľovou pieckou. Rodinný dom je postavený na rovinatom pozemku o rozlohe 543m² V blízkosti rodinného domu ponúkajú okolité lesy a príroda možnosť turistiky, hlavne hubárčenia a v zime možnosť lyžovania v neďalekom lyžiarskom stredisku Danova.

Na všetky Vaše ďalšie otázky odpovieme a vysvetlíme pri osobnej prehliadke. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojene s prevodom vlastníckych práv. Pomôžeme: s vybavením financií, projekty - 3D vizualizácia, prestavba interiéru bytu, právne služby, notárska úschova.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nutná rekonštrukcia
Celková plocha:
543 m2
Úžitková plocha:
150 m2
Plocha pozemku:
543 m2
Zastavaná plocha:
150 m2
Počet izieb:
5
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
áno
Voda:
studňa
Zariadenie:
nezariadený
Garáž:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
nie
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - pevné palivo
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Lukáš Janočko

Ing. Lukáš Janočko

Realitný maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti