Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Exkluzívne dom na predaj N. Jablonka- znížená cena

Interné ID: RaJa-2
Ulica: Nižná Jablonka
Obec: Nižná Jablonka
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

WFK Reality s výhradným zastúpením ponúka na predaj rodinný dom v obci Nižnej Jablonke. Ak hľadáte na kúpu dom v pokojnom prostredí s potenciálom vlastného dokončenia, práve ste ho našli. Domček sa nachádza v hubárskej lokalite blízkosti Polonín. Ideálne na relax, turistiku, s veľkým pozemkom. Dom je vhodný na chalupu, prípadne po rekonštrukcii pre rodiny na celoročné bývanie v krásnom a pokojnom prostredí. V dome sú plánované 2 izby, priestor pre pracovňu, WC, kúpelňa, kuchyňa s obývačkou ,niekoľko skladových priestorov. Tehlová konštrukcia, plastové okná, plechová strecha zateplená, krokvy v dobrom stave, plyn privedený na pozemok, vlastná studňa. Pozemok o rozlohe 2241 m2 na ktorom je spomínaná studňa, skladový priestor a ovocné stromy. Táto nehnuteľnosť je predurčená ľudom ktorý hľadajú pokoj a potrebujú načerpať novú energiu.
Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a vysvetlíme pri osobnej prehliadke.
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv. Pomôžeme: s vybavením financií, projekty - 3D vizualizácia, prestavba interiéru bytu, právne služby, notárska úschova.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nutná rekonštrukcia
Plocha pozemku:
2241 m2
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa
Zariadenie:
nezariadený
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape