Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDANÉ - Na predaj rekreačný pozemok na RO Domaša Holčíkovce

Interné ID: MaBo-70
Ulica: RO Domaša
Obec: Holčíkovce
Okres: Vranov nad Topľou
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Rekreačné pozemky
115 €/m2

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária WFK s výhradným zastupením majiteľa ponúka na predaj rekreačný pozemok v blízkosti vodnej nádrže Domaša ( cca 40 m ) na RO Domaša Holčíkovce o dĺžke 18 m a šírke 10 m v jeho prednej časti a 21 m v jeho zadnej časti, s celkovou rozlohou 300 m2. Má mierne svahovitý charakter. V blízkosti inžinierské siete ( elektrina a voda ). Nachádza sa vo veľmi lukratívnej časti RO Holčíkovce. Pozemok sa predáva s podielom na prístupovej ceste. Je vhodný na výstavbu rekreačnej chaty. Možnosť dokúpeť susedný pozemok.
Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a vysvetlíme pri osobnej prehliadke.
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv + bonus zrýchlený vklad do katastra. Pomôžeme: s vybavením financií, projekty - 3D vizualizácia, prestavba interiéru bytu, právne služby, notárska úschova.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
300 m2
Káblová televízia:
nie
Inžinierske siete:
blízko
Kanalizácia:
nie
Plyn:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti