Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj pozemok v blízkosti Giraltoviec

Interné ID: MaBo-53
Ulica: Fijaš
Obec: Fijaš
Okres: Svidník
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
Cena v RK

Popis nehnuteľnosti

Na predaj pozemok vhodný na výstavbu rodinného domu v obci Fijaš v blízkosti Giraltoviec. Pozemok má mierne svahovitý charakter a jeho rozloha je 1703 m2. V terajšej dobe je celý zatrávnený. V blízkosti pozemku sa nachádzajú inžinierske siete. Prístup na neho je z asfaltovej komunikácie. Jedná sa o veľmi kľudnú a tichú časť obce nachádzajúcu sa na trase od Giraltoviec na RO Domaša. Ak uvažujete o výstavbe rodinného domu, tak toto miesto je ideálne.
Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a vysvetlíme pri osobnej prehliadke.
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv + bonus zrýchlený vklad do katastra. Pomôžeme: s vybavením financií, projekty - 3D vizualizácia, prestavba interiéru bytu, právne služby, notárska úschova.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1703 m2
Voda:
nie
Inžinierske siete:
blízko
Kanalizácia:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti