Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Exkluzívne na predaj 3 izbový byt s garážou v Medzilaborciach

Interné ID: LuJa-8
Ulica: Duchnovičova
Obec: Medzilaborce
Okres: Medzilaborce
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
52 500 €

Popis nehnuteľnosti

WFK reality v exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj 3 izbový byt s veľkou lodžiou a garážou v centre mesta na ulici Duchnovičová v Medzilaborciach. Pozostáva z troch priestranných izieb, priestorovo veľkorysej kuchyne, chodby, špajze, šatníka, samostatnej kúpeľne a WC. Byt je situovaný na 2.poschodí v panelovom upravenom dome s vynovenou a zateplenou fasádou. Výmera bytu je 75 m2 a výmera garáže je 18 m2. Slnečný byt je orientovaný západ a východ. Má vymenené okna za plastové, priestranné murovanú kúpelňu so samostatným WC. V chodbe a kuchyni je dlažba. Hlavným benefitom je poloha s možnosťou využitia všetkých výhod mesta -všade na skok peši či už za nákupmi ,do parku, reštaurácie, kaviarne alebo za kultúrou.

Na všetky Vaše ďalšie otázky odpovieme a vysvetlíme pri osobnej prehliadke. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojene s prevodom vlastníckych práv. Pomôžeme: s vybavením financií, projekty - 3D vizualizácia, prestavba interiéru bytu, právne služby, notárska úschova.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
75 m2
Úžitková plocha:
75 m2
Poschodie:
2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
čiastočne
Garáž:
áno - 1
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
3 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Lukáš Janočko

Ing. Lukáš Janočko

Realitný maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti